fbpx

Venemekaanikko/asentaja

Helsingissä sijaitseva Suomen Venehuolto Oy hakee joukkoonsa uutta asentajaa. Etsimme sinua joka olet kiinnostunut työstä, joka haastaa sinua päivittäin ja palkitsee usein ammatillisena kehittymisenä. Haluat kehittyä ja olla oman alasi huippu. Olet yrityksemme käyntikortti ja etulinjassa suoraan vuorovaikutuksessa upeiden asiakkaidemme kanssa.

Venemekaanikkona meillä pääset työskentelemään maamme parhaiden asentajien ja asiantuntijoiden kanssa. Tarjoamme sinulle ympäristön, jossa pääset kehittymään päivittäin tehtävissäsi riippumatta siitä, jos olisitkin jo alan ammattilainen. Työpäiväsi voivat päättyä ratkaisemattomaan tilanteeseen, mutta seuraavana aamuna jatkamme yhdessä asian selvittämistä kohti ongelmanratkaisua.

Voimme ylpeydellä kertoa, että saat samalla mukavat työtoverit ja sinua tukevan yrityskulttuurin. Koko yritys on valmiina auttamaan sinut alkuun urallasi. Kaikki tekevät töitä yhdessä, vaikka pääosin työskentelisitkin itsenäisesti.

Työkuvaasi kuuluu pääasiallisesti Volvo Penta -moottoreiden ja -järjestelmien korjaukset, huollot ja asennukset. Tämän lisäksi pääset erittäin laajasti työskentelemään myös muiden huippumerkkien kanssa.

Toivomme, että omaisit koulutuksen ja/tai tietotaidon tasasähköjärjestelmiin. Mekaanisen puolen osaaminen katsotaan ehdottomaksi eduksi, mutta ei pakolliseksi. Tärkeimmät taitosi ovat into ja halu. Pohjakoulutuksesi voi olla esimerkiksi ajoneuvoasentaja, autosähköasentaja tai elektroniikka-asentaja. 

Työskentelyyn kuuluu tiiviisti koulutuksia alaan ja toimintoihimme liittyen. Nämä valitaan erikoisosaamistesi ja suunnitellun kehityssuunnan mukaisesti. 

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan. Työsuhteen alussa palkka on ensimmäisen kuuden kuukauden ajalta 2.600 €. Jos tämän jälkeen olemme molemmat tyytyväisiä, jatkamme työsuhdetta toistaiseksi voimassaolevalla sopimuksella. Palkkauksesi nousee 3.000-4.000 € kuukausiansioon. Kehittyessäsi työssäsi ylläpidät toistuvasti korkeampaa palkkatasoa.

Työsuhteen alussa työskentelet pääosin parina toisen asentajan kanssa ja kierrätte yhdessä erilaisia työtehtäviä. Kerrytät näin perusosaamista alasta ja tuotteistamme. Osaamisesi kehittyessä alat portaittain työskennellä enemmän itsenäisesti. Tämä mahdollistaa myös itsenäisen työntekemisen ja jopa aikatauluttamisen töittesi osalta.

Liikut omalla, täysin varustellulla huoltoautollasi, jonka ajamiseen riittää B-kortti. Pääosa töistä tapahtuu keikkaluonteisesti ja toimistomme Helsingin Lauttasaaressa on tukikohtasi. Osan kaudesta toimit todennäköisesti muissa toimipisteissämme, joita löytyy tällä hetkellä väliltä Kirkkonummi – Porvoo.

Luonnollisesti alallamme on kiireisintä kesällä, mutta töitä riittää ympäri vuoden. Työskennellessä kausiluontoisella alalla, saat mahdollisuuden nauttia pidemmistä talvilomista halutessasi. Yritys tukee myös lomien siirtoa talvikaudelle osittain tai kokonaan. 

Olet aktiivinen, innokas, tarkka, asiakaskeskeinen. Olet siis SUVilainen ja tärkeä tuleva osa meitä. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ville[a]suv.fi. Palkkaus tehdään nopealla aikataululla.

Ville Äikää
Korjaamopäällikkö, Suomen Venehuolto Oy